bayo boerboels  
 
 
 
 
Links
[Boerboel links]
Boerboel International
http://www.boerboelinternational.eu
Boerboel international is een internationaal vertegenwoordigde vereniging bestaande uit fokkers, leden en eigenaren.
Boerboel International Database
http://bbs-database.org/
Dit is de database van Boerboel International, waarin het mogelijk is om Boerboels op te zoeken en testdekkingen te doen.
SABT
http://www.sabt.co.za/
De SABT is een Zuid-Afrikaanse stamboekvereniging en houdt minimaal 1 keer per jaar een keuring in Nederland en België, zodat u uw hond kunt laten aankeuren.
Boerboelclub VZW
http://www.boerboelclub.info/
Deze site brengt je naar de Boerboelclub van Nederland en België. Zij organiseren regelmatig activiteiten voor de Boerboelliefhebber en -eigenaar.
[Andere links]  
APDT-Nederland
http://www.apdt-bene.net/
The Association of Pet Dog trainers, kortweg APDT, werd opgericht om een standaard te zetten voor de training van huishonden en hun eigenaars. Leden van de APDT maken gebruik van beloningsgerichte trainingstechnieken die vriendelijk, eerlijk en effectief zijn.
Arfe
http://www.arfe.nl/
De focus van Animal Research Foundation Europe houdt zich bezig met de bescherming en het behoud (gebruiks)hondenrassen.
Bond tot Bescherming van honden
http://www.hondenbescherming.nl/
'Verantwoord hondenbezit' is waar de Hondenbescherming zich tegenwoordig voor inzet. Verantwoord hondenbezit is het houden van honden op een manier die leuk is voor iedereen: voor de hond, voor de eigenaar èn voor de omgeving!
FCI
http://www.fci.be/
The Fédération Cynologique Internationale is opgericht op 22 mei 1911 met als doel, het beschermen en promoten van de kynologie en zuivere rashonden.
Genetic Counseling Services
http://www.gencouns.nl
Expertisecentrum voor de fokkerij en houderij van gezelschapsdieren. Zeer veel interessante artikelen over genetica bij de hond.
GL Dog Center
http://users.telenet.be/grobben/dogcenter.html
Het is een trainings- en gedragscentrum voor honden van alle rassen en alle leeftijden. Er wordt alleen getraind / opgevoed middels positieve training.
HOS
http://www.dogweb.nl/
Alles over honden, hondenrassen ABC. Zoekt u informatie over hondengedrag en hondentraining? Heeft uw hond een specifiek gedragsprobleem? Via de rubriek "Hondengedrag" vindt u volop informatie en trainingstips!
KUSA
http://www.kusa.co.za/
The Kennel Union of Southern Africa aims to serve both its members and South African society, as a whole, by promoting the improvement and well-being of dogs, by emphasizing the importance of purebred dogs; responsible breeding of all dogs; by promoting responsible ownership to all ages and sectors of society by reinforcing the necessity of educating both dog and owner, through the Canine Good Citizen Scheme.
Kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel
http://www.dierenkliniekeersel.nl/
De website van Maarten Kappen, dierenarts in kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel, biedt veel informatie over verschillende aandoeningen bij de hond. Maarten is zeer bekend met de Boerboel en gespecialiseerd in orthopedische aandoeningen bij de hond.
Dierenartsenpraktijk Vetuatuca
http://www.vetuatuca.be/
Sinds jaar en dag onze dierenarts. Bob Proesmans en Mieke Gyffroy staan altijd voor ons klaar met hun deskundigheid en passie.
Raad van Beheer
http://www.kennelclub.nl/
De Raad van Beheer is een federatie van verenigingen op kynologisch gebied en is zelf ook een vereniging. Lid van de Raad zijn de Nederlandse rasverenigingen, regionale verenigingen en een aantal verenigingen met een gespecialiseerde doelstelling.
Sint Hubertus
http://www.srsh.be/pages-nl/
Sinds haar oprichting in 1882 wordt de K.M.S.H. beschouwd als de referentie bij uitstek van het hondenfokken in Belgïe. Haar doel: het verbeteren van de hondenrassen in Belgïe